RÓLUNK


Kis csapatunk történetét osztjuk meg most veletek.

Sziasztok! Zsuzsi vagyok. Már gyerekkoromban is imádtam alkotni. Gyöngyöt fűztem, hímeztem, festettem. Nagy álmom vált valóra azzal, hogy létre hoztuk ezt a projektet. 2019 nyarán ismertem meg kis csapatunk másik tagját Beát, és rögtön tudtuk, hogy nekünk együtt kell dolgoznunk az álmunk megvalósításán. Barátságunk kezdetén sokat beszélgettünk az életünkről, meséltünk és csak meséltünk egymásnak, majd az egyik délután kiderült, hogy nem vagyok egyedül. Az ő álma is ugyan az, mint az enyém. Egy saját kreatív vállalkozás. Nem is húztuk az időt, neki ültünk és elkezdtük. Tudtuk, hogy idő, ezért szépen lassan haladtunk, lépésről lépésre. És büszkén mondhatjuk, itt vagyunk!

Sziasztok! Bea vagyok. Évekkel ezelőtt kezdődött az ékszer készítés szenvedélye nálam. Imádtam és a mai napig imádok alkotni. Eleinte csak a családnak, ajándékba készítettem tonna számra a különféle ékszereket - (üveglencse, ásvány karkötő...) - majd egyre többen jelezték, hogy nekik is tetszik. Így nem volt választásom, bele vágtam, mert adni jó!

Röviden ennyi a mi "kis" barátságunk története. Imádunk alkotni, ajándékozni és meglepni azokat, akiket szeretünk. Ezt a csodát szeretnénk termékeinken keresztül eljuttatni hozzátok. Ezért is lett a nevünk:

Make Magic (azaz varázsolni)

Varázsoljátok el ti is szeretteiteket termékeinkkel!