Színes hematit ásvány karkötő - 8 mm

8 mm-es rózsakvarc ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő.

Mérd le csuklódat (szorosan) és a lenti mérettáblázatból válaszd ki a megfelelő méretet - XS, S, M, L, XL. Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

Variáció kiválasztása:

2 750 Ft

HEMATIT

A földelő- és védőhatása jelentős. Megteremti a test, a szellem és a lélek harmóniáját. Megszünteti a negativitást. Újrateremti a test nyugalmát és harmóniáját.

Támogatja a bátortalan nőket, növeli az önérzetet és a túlélő képességet, fokozza az akaraterőt és a megbízhatóságot. Segít a kényszerek legyőzésében. Hatékonyan kezeli a mértéktelenség minden fajtáját. Segít, hogy beletörődjünk a hibákba és ne szerencsétlenségként fogjuk fel azokat.

Javítja a figyelem-összpontosítást és a lényeglátást. Erősíti az emlékezetet. Segít megoldani a problémákat.

Újraszervezi, erősíti és szabályozza a vérellátást. Jótékonyan hat az aggodalmaskodásra és az álmatlanságra.

Életminőség-javító. Segít beleállni a saját életünkbe. A túlélési képességeket fejleszti. Elevenséget és dinamizmust hoz az életünkbe. Segít a szenvedélybetegségek leküzdésében is. Javítja az összpontosítást, erősíti az emlékezetet.

Szivárvány hematit: az egyensúly, a tisztaság és a béke köve. Elősegíti a törött csontok, alvászavarok, emésztési problémák, vérszegénység és görcsök gyógyulását.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.