Szantálfa - kínai amazonit ásvány karkötő - 8 mm

8 mm-es szantálfa és rózsakvarc ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő.

Mérd le csuklódat (szorosan) és a lenti mérettáblázatból válaszd ki a megfelelő méretet - XS, S, M, L, XL. Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

Variáció kiválasztása:

3 990 Ft

SZANTÁLFA

A szantálfa használata több ezer évre nyúlik vissza, a hindu kultúra szerves része, de használják a buddhista, a bráhmin és más vallási kultúrák is meditatív állapot elérésére, a harmadik szem megnyitására.

A hindu hagyományban úgy tartották, erőt ad a léleknek a halálát követő újjászületéskor. Az ajurvédikus hagyomány gyulladáscsökkentő, lázcsillapító, fertőtlenítő tulajdonságait is ismeri. Az aromája a tiszta erkölcsi magatartást szimbolizálja.

Kiemelkedően jó hatású a nyirokrendszerre, a húgyúti-, a légző-, és az idegrendszerre, és emellett minden bőrtípusra, bőr állapotra szépítő, gyógyító hatással bír.

AMAZONIT

Az amazonitnak erőteljes a szűrő szerepe, véd az elektromágneses szennyeződés ellen.

A becsület, a kommunikáció, a bizalom és a tisztaság köve. Csontritkulás, fogszuvasodás, kalciumhiány és izomgörcsök esetén is hasznos.

Megszűri az agyon áthaladó információkat és ezeket megérzéssel kombinálja. Megnyugtatja az agyat és az idegrendszert, elősegíti az optimális egészséget. Egyensúlyban tartja a férfi és a női energiákat. Segít figyelembe venni az eltérő nézőpontokat.

Enyhíti az érzelmi megrázkódtatást, csökkenti az aggódást és a félelemérzetet. Eloszlatja a negatív energiát és az elkeseredést.

Gyógyítja és megnyitja a szív- és a torok csakrát. Támogatja a szeretetteljes kommunikációt. Utat enged a megérzéseknek. Szétoszlatja a negatív energiákat és az idegrendszeren belüli blokkokat.

Oldja az izomgörcsöket. Menstruációs görcsök idején is számíthatunk a kő természetes segítség nyújtására, mivel a köldökcsakra környéki fájdalmak enyhítésére is alkalmas.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.