Rózsaszín kvarckristály fülbevaló

Rózsaszín kvarckristály fülbevaló ezüst vagy arany színű akasztóval.

Mérete: kb 7-8 cm

Variáció kiválasztása:

990 Ft

KVARC

Annak ellenére hogy mesterségesen készül, erős az energiája az alkímiai folyamatnak köszönhetően.

Megszabadít a korlátozásoktól és helyet teremt valami új számára. Gyógyítja, tisztítja és nyugtatja az aurát, eloszlatja belőle a stresszt és begyógyítja rajta a "lyukakat". Elmélyíti a spirituális ráhangolódást és kommunikációt. Védelmet nyújt az asztrális vagy a lelki támadással szemben.

Más kristályokkal együtt használva erősíti gyógyító tulajdonságaikat. Erősíti az immunrendszert.

Rózsa aura kvarc: Átalakítja a saját értékeinkkel kapcsolatban mélyen bennünk gyökerező kétségeket. Felruház az önmagunk iránt érzett feltétel nélküli szeretet képességével. Az egész testet átitatja szeretettel és tökéletes egyensúlyi állapotba hozza a sejteket. 


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.