Rózsafa szett

A szett tartalma:

  • 1 db 6 mm-es rózsafa karkötő
  • 1 db 8 mm-es rózsafa karkötő
  • 1 db 10 mm-es rózsafa karkötő

Mérd le csuklódat (szorosan) és a lenti mérettáblázatból válaszd ki a megfelelő méretet - XS, S, M, L, XL. Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

Variáció kiválasztása:

5 900 Ft

RÓZSAFA

A rózsafa antiszeptikus hatása miatt használatos bőrhibák, pattanások, kelések, égési sérülések és fertőzések kezelésére. Nyugtató illata jó hatással van a hányinger, idegesség, és fejfájás ellen. segít az ízületi gyulladások kezelésében. A rózsafa illata segít az immunrendszer erősítésében, mivel megnyugtatja az egyént. A rózsafából készült ékszerek viselése segítsen meggyógyítani az irritált bőrt, ezért ekcéma kezelésében is hatásos lehet.

A rózsafa elhozza a lelki békét, növeli az együttérző képességet, és erősíti a gyógyító női energiát. Ez nem azt jelenti, hogy csak nők viselhetnek rózsafa ékszert! Azt jelenti, hogy segít megélni az együttérzést, és szeretetet.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.