Rágcsalánc - Bálna

Névre szóló rágcsaláncok

  • S méret: egyágú lánc, 11-13 db kis- és közepes méretű gyöngyből áll (névvel együtt)+ nagy rágóka figura + csíptető
  • M méret: egyágú lánc, 14-16 db közepes- és nagy méretű díszítő gyöngyből áll (névvel együtt)+nagy rágóka figura és csíptető
  • L méret: kétágú lánc, 17-20 db közepes- és nagy méretű díszítő gyöngyből áll (névvel együtt)+nagy rágóka figura, csíptető és cumirögzítő

Variáció kiválasztása:

4 190 Ft-tól

Választásnál kérlek a következőket vegyétek figyelembe:

  • Milyen hosszúságú névvel kéritek a láncot. Például egy hosszabb névnél (ami 7-8 betűből áll) nem érdemes S méretet választani, hiszen akkor nagyrészt csak betűs gyöngyökből fog állni a rágcsalánc.
  • A gyöngyök száma függ a név hosszúságától és a felhasznált gyöngyök méretétől, formájától.
  • Minden lánc egyedi. A figura színét ki tudjátok választani a lenyíló menüből. A hozzá illő gyöngyöket a nagy figurában megtalálható színekből állítjuk össze. Kérlek, hogy vásárlásod végén a "További megjegyzések" mezőbe írd be gyermeked nevét. Ha más színkombinációt szeretnél kérni azt is itt jelezd nekünk.
  • Ékezetes betűk nincsenek, csak nyomtatott nagybetűk vannak.

Az elkészült rágcsaláncokról készült képek csak tájékoztató jellegűek! Már megrendelt és általunk elkészített láncok fotói!


Termék információk:

A cumilánc, rágcsalánc fejleszti a babák finommotorikus képességeit és jól masszírozza az ínyt. Használatukkal a fogzó kisbabák enyhíthetik duzzadó, feszülő ínyük fájdalmát. A rágóka fejleszti a szem-kéz koordinációt és a látást.

Alapanyaga: orvosi szilikon, mely élelmiszer minősítésű és károsanyag mentes. BPA-, ólom-, kadmium-, PVC-, higany-, ftalát- és Latex mentesek. Nem mérgezőek, íztelenek, szagtalanok. Könnyen tisztíthatóak, sterilizálhatóak. Teljesen biztonságos a babák számára, nem oldódik ki belőle semmilyen festékanyag sem. A láncok szakadásbiztos zsinórból készülnek.

Tisztítás: Meleg szappanos vízzel tisztítható, amikor szükséges. Sterilizálóba is betehető, vagy akár kifőzhető. Minden terméket a csomagolás előtt szappanos vízzel átmosva csomagolunk, de ettől függetlenül kérünk, hogy első használat előtt mindenképp mosd meg, fertőtlenítsd le Te is, mert mire eljut hozzád a termék, több állomáson is jár (pl. futárcég).

Figyelmeztetés!!!!!

A cumiláncokat, rágcsaláncokat a lehető legnagyobb gondossággal készítjük el. A végeket többször visszafűzzük és átcsomózzuk. Erős és vastag szatén madzagra fűzzük fel a gyöngyöket, mely szakadásbiztos. Ennek ellenére mégis kérünk benneteket, hogy soha ne hagyjátok felügyelet nélkül játszani velük kisbabáitokat!