Mini cumilánc - szürke/fehér Bárány

Cumilánc névvel

Ezek esetében nincsenek méretek! Maximum 14 db gyöngyből áll! A név hosszának megfelelően módosítjuk a mintákat! A választott nevet kérlek írjátok be a megjegyzés rovatba. Csiptető és szilikon cumi rögzítővel, egyágú lánc.

Cumilánc név nélkül:

Előre elkészített mintát tudtok választani, ami azonnal megvásárolható a webshopban, név nélkül. Maximum 12 gyöngyből áll, csiptetővel és szilikon cumirögzítővel, egyágú lánc.

Kérlek, a lenyíló menüből válaszd ki, hogy névvel vagy név nélkül kéred a terméket. Ha névre szóló cumiláncot rendelsz, a vásárlásod végén a "További megjegyzések" mezőbe írd be gyermeked nevét.

Variáció kiválasztása:

2 690 Ft-tól

Termék információk:

A cumilánc, rágcsalánc fejleszti a babák finommotorikus képességeit és jól masszírozza az ínyt. Használatukkal a fogzó kisbabák enyhíthetik duzzadó, feszülő ínyük fájdalmát. A rágóka fejleszti a szem-kéz koordinációt és a látást.

Alapanyaga: orvosi szilikon, mely élelmiszer minősítésű és károsanyag mentes. BPA-, ólom-, kadmium-, PVC-, higany-, ftalát- és Latex mentesek. Nem mérgezőek, íztelenek, szagtalanok. Könnyen tisztíthatóak, sterilizálhatóak. Teljesen biztonságos a babák számára, nem oldódik ki belőle semmilyen festékanyag sem. A láncok szakadásbiztos zsinórból készülnek.

Tisztítás: Meleg szappanos vízzel tisztítható, amikor szükséges. Sterilizálóba is betehető, vagy akár kifőzhető. Minden terméket a csomagolás előtt szappanos vízzel átmosva csomagolunk, de ettől függetlenül kérünk, hogy első használat előtt mindenképp mosd meg, fertőtlenítsd le Te is, mert mire eljut hozzád a termék, több állomáson is jár (pl. futárcég).

Figyelmeztetés!!!!!

A cumiláncokat, rágcsaláncokat a lehető legnagyobb gondossággal készítjük el. A végeket többször visszafűzzük és átcsomózzuk. Erős és vastag szatén madzagra fűzzük fel a gyöngyöket, mely szakadásbiztos. Ennek ellenére mégis kérünk benneteket, hogy soha ne hagyjátok felügyelet nélkül játszani velük kisbabáitokat!