Matt polikróm jáspis ásvány karkötő - 8 mm

8 mm-es matt polikróm jáspis ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő.

Mérd le csuklódat (szorosan). Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

JÁSPIS

Az ókorban a jáspis szót gyakorlatilag a kvarcra alkalmazták, tehát minden kvarckristály jáspis elnevezést kapott. Az igazi jáspisról tudjuk, hogy Egyiptomban amuletteket, szkarabeuszokat faragtak belőle. A hiedelem szerint Jeruzsálem is jáspiskő alapokra épült, az orok szerencse reményében. A középkorban a harcosok kövének tartották, a monda szerint Siegfried kardjának a markolatába is egy jáspist foglaltak.

"A nagy görcsoldó", mindenféle görcsöt képes oldani. Gyomor-bélrendszerre hat elsősorban. Vese-hólyag panaszok esetén gyors segítség a görcsoldó hatása által. A vércukorszintet harmonizálja. Menstruációs panaszok, vérzés esetén is áldásos a hatása. Méregtelenít (zöld). Élénkít, energetizál (vörös). Erősíti az immunrendszert (sárga). Enyhíti az epilepsziás görcsöket.

Fokozza az aktivitást, a kitartást, a harcos természetünket erősíti. Bátorságot és erőt ad a konfliktusaink felvállalásához. Segít leküzdeni az akadályokat és elérni a céljainkat. A vörös jáspis a legdinamikusabb: újult életerőt ad. A sárga jáspis a legnyugodtabb: a kitartásunkat erősíti. A zöld megnyugtat, elősegíti a kiegyensúlyozottságot.

Variáció kiválasztása:

2 200 Ft