Matt kambaba jáspis és matt tigrisszem mala szett

Rendelésre készül

RENDELÉSRE KÉSZÜL!

Lepd meg Szerettedet ezzel a stílusos és egyedi ásvány szettel. Tökéletes ajándék minden alkalomra. 

A szett tartalma: 1 db 108 szemes matt kambaba jáspis és matt tigrisszem mala, 1 db 8 mm-es matt kambaba jáspis ásvány gyöngyből és 1 db 8 mm-es matt tigrisszemből ásvány gyöngyökből készült gumis karkötő.

Mérd le csuklódat (szorosan). Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

TIGRISSZEM

Már az ősidők óta ismerték, használták, de inkább talizmánként, védő amulettként, mintsem gyógyítóként.

Fájdalomcsillapító kristály, az energiaáramlást gátolja, ezáltal csökkenti az idegi eredetű fájdalmakat.

A megemésztés köve. Segítségével megérthetjük, mik azok a problémák, amelyek blokkot okoznak az életünkben. Segít a nehéz helyzetekben is pozitívnak, optimistának maradni. Meditációs kő, segít a tervezésben, a továbbhaladásban, az álmaink megvalósításában. Erősíti a harmadik szemet, azaz segíti a megérzéseinket, erősíti az intuíciós képességeinket.

Soha ne viseljük egy hétnél hosszabb ideig, mert tartós viselése akadályozza az energiaáramlást.

JÁSPIS

Az ókorban a jáspis szót gyakorlatilag a kvarcra alkalmazták, tehát minden kvarckristály jáspis elnevezést kapott. Az igazi jáspisról tudjuk, hogy Egyiptomban amuletteket, szkarabeuszokat faragtak belőle. A hiedelem szerint Jeruzsálem is jáspiskő alapokra épült, az orok szerencse reményében. A középkorban a harcosok kövének tartották, a monda szerint Siegfried kardjának a markolatába is egy jáspist foglaltak.

"A nagy görcsoldó", mindenféle görcsöt képes oldani. Gyomor-bélrendszerre hat elsősorban. Vese-hólyag panaszok esetén gyors segítség a görcsoldó hatása által. A vércukorszintet harmonizálja. Menstruációs panaszok, vérzés esetén is áldásos a hatása. Méregtelenít (zöld). Élénkít, energetizál (vörös). Erősíti az immunrendszert (sárga). Enyhíti az epilepsziás görcsöket.

Fokozza az aktivitást, a kitartást, a harcos természetünket erősíti. Bátorságot és erőt ad a konfliktusaink felvállalásához. Segít leküzdeni az akadályokat és elérni a céljainkat.

Miért 108?

A buddhisták szerint a 108 szakrális jelentőségű, és a két legfontosabb Istenség, Avalókitésvara és Tara 108 nevére utal, de 108 részre osztják fel Buddha lábnyomát is.

A következő számítás eredménye is 108; 6x3x2x3, melyben

  • a 6-os az emberi érzékeket (gondolkodás, ízlelés, érintés, hallás, szaglás, látás)-,
  • a 3-as a három időt (múlt, jelen, jövő)-,
  • a 2-es a szív, az elme és a szándék állapotát (tiszta vagy tisztátalan)-,
  • az utolsó 3-as pedig tudatunk három "szennyeződésére" utal (vágyakozás, gyűlölet, tudatlanság).

Minden malában található egy guru szem, ez a megvilágosodást jelenti. Az imákat innen indítjuk, majd mikor körbeérünk, fontos, hogy ne ugorjunk át rajta, hanem visszafelé haladjunk tovább. Előfordulnak olyan malák is, melyekben három osztószem van. Ez a három eltérő szem Buddha, Dharma (Tan) és Szangha (közösség) hármasát szimbolizálják.

Variáció kiválasztása:

8 900 Ft