Matt fehér jáde - türkinit szett

Lepd meg Szerettedet ezzel a stílusos és egyedi ásvány szettel. Tökéletes ajándék minden alkalomra.

A termék ára 1 db ásvány karkőre és 1 pár fülbevalóra vonatkozik.

8 mm-es matt fehér jáde és türkinit ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő kvarckristály medállal és egy pár hozzá illő fülbevaló, arany színű hematittal.

A fülbevaló rozsdamentes akasztóval készül.

Mérd le csuklódat (szorosan). Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

JÁDE

Méregtelenít, a sav-bázis háztartást egyensúlyban tartja. Segíti az öngyógyító folyamatokat. Kedvező hatással van az anyagcserére.

A béke köve, megnyugtatja az elmét, visszaadja a belső békénket, harmóniát hoz az életünkbe. Alapvető erényeket kapcsolnak hozzá, mint a bölcsesség, a bátorság, az igazság és a szerénység. Támogatja az önmegvalósítást, segít rátalálni a saját utunkra. Új ötleteket, tenni akarást hoz az életünkbe.

TÜRKINIT

Szabályozza az anyagcserét, csökkenti a folyadék raktározást. A súlyproblémákkal küzdők kövének tartják, mivel segíti a fogyást és a salaktalanítást. Szabályozza a savháztartást, segít gyomorégés, bélzavarok és hányinger esetében. Feloldja blokádjainkat, amelyek gátlásokat és komplexusokat okoznak.

Támogatja az ítélő képességünket, erősíti az akaratot és a kitartást, ezzel együtt csökkenti a stressz szintünket. Mivel fejleszti együttérzésünket mások iránt, így másokkal szemben nagyobb nyíltsággal, elfogadó készséggel tudunk fellépni.

Variáció kiválasztása:

3 790 Ft