Matt fehér jáde - Hematit páros karkötő cirkónia szívvel és hozzá illő fülbevalóval

Lepd meg Szerettedet ezzel a stílusos és egyedi karkötő párossal. A páros karkötők a kapcsolat erősítésére szolgálnak, amely különleges megjelenése miatt tökéletes ajándék minden alkalomra.

A szett tartalma:

  • 2 db 8 mm-es matt fehér jáde és hematit ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő cirkónia szív gyönggyel
  • 2 pár a karkötőkhöz passzoló fülbevaló

Mérd le csuklódat (szorosan) és a lenti mérettáblázatból válaszd ki a megfelelő méretet - XS, S, M, L, XL. Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.


Variáció kiválasztása:

7 900 Ft

JÁDE

A tisztaság és a nyugalom jelképe. Növeli és táplálja a szeretetet. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Vonzza a szerencsét és a barátságot.

A stabilitás, a termékenység, a harmónia és az egyensúly köve. Segíti az öngyógyító folyamatokat.

Megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét. Megszünteti az ingerlékenységet.

Segíti a szervezet szűrőrendszerét, kezeli a vese- és mellékvese -problémákat, és eltávolítja a méreganyagokat. Fokozza a termékenységet, segítséget jelent a szülésnél.

Fehér jade: a leghasznosabb útra tereli az energiát. Megszűri a zavarokat, segíti a döntéshozást és vonzza a megfelelő információkat.

HEMATIT

A földelő- és védőhatása jelentős. Megteremti a test, a szellem és a lélek harmóniáját. Megszünteti a negativitást. Újrateremti a test nyugalmát és harmóniáját.

Támogatja a bátortalan nőket, növeli az önérzetet és a túlélő képességet, fokozza az akaraterőt és a megbízhatóságot. Segít a kényszerek legyőzésében. Hatékonyan kezeli a mértéktelenség minden fajtáját. Segít, hogy beletörődjünk a hibákba és ne szerencsétlenségként fogjuk fel azokat.

Javítja a figyelem-összpontosítást és a lényeglátást. Erősíti az emlékezetet. Segít megoldani a problémákat.

Újraszervezi, erősíti és szabályozza a vérellátást. Jótékonyan hat az aggodalmaskodásra és az álmatlanságra.

Életminőség-javító. Segít beleállni a saját életünkbe. A túlélési képességeket fejleszti. Elevenséget és dinamizmust hoz az életünkbe. Segít a szenvedélybetegségek leküzdésében is. Javítja az összpontosítást, erősíti az emlékezetet.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.