Lávakő ásvány karkötő - 8 mm

8 mm-es lávakő ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő.

Mérd le csuklódat (szorosan) és a lenti mérettáblázatból válaszd ki a megfelelő méretet - XS, S, M, L, XL. Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

Variáció kiválasztása:

2 200 Ft

LÁVAKŐ

Sok kultúrában alkalmazták gyógyító, energetizáló és erőt adó hatása miatt. Az ókorban az ártó szellemek és a fekete mágia elleni védelemként használták. Az amerikai őslakos indiánok harcok során talizmánként viselték, hogy az bátorságot és erőt hozzon számukra.

Tudván, hogy közvetlenül a Föld magjából származik, a lávagyöngyök a földelést és a természettel való kapcsolatot testesítik meg. Földelő tulajdonságának köszönhetően hatékonysága csodálatos az érzelmek megnyugtatására. Kiválóan alkalmas a gyökércsakra stabilizálására, mely biztonságérzetet és sokkal pozitívabb életszemléletet hoz. Aktiválja a belső erőtartalékokat, fokozza a kitartást és a magabiztosságot. Mivel nyers energiából származik, az újjászületés köveként is tisztelik. Megvilágosodást hoz és mélyebb megértést. Stabilitást ad és azt a csodás érzést, hogy otthon érzed magad a testedben. A lávakő a legyőzhetetlenség érzését adja át. Előcsalja a mélyben rejtőző kreativitást, ösztönzi a szellemi szabadságot, elősegíti a belső békét.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.