Képjáspis ásvány Mala szett

Lepd meg Szerettedet ezzel a stílusos és egyedi ásvány szettel. Tökéletes ajándék minden alkalomra. 

A szett tartalma: 1 db 108 szemes sivatagi jáspis mala és 1 db 8 mm-es sivatagi jáspis ásvány gyöngyökből készült gumis karkötő.

Mérd le csuklódat (szorosan) és a lenti mérettáblázatból válaszd ki a megfelelő méretet - XS, S, M, L, XL. Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

A Mala történetéről és egyéb információkról itt olvashattok: Mala

Variáció kiválasztása:

10 900 Ft

JÁSPIS

A legkiválóbb gondoskodó kő. A stresszes időkben életben tart és támogat, nyugalmat és a teljesség érzetét biztosítja. Emlékezteti az embereket arra, hogy segítség egymást. Gondoskodik a védelemről, földeli az energiákat és a testet. Elnyeli a negatív energiát, tisztítja és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát. Egyensúlyban tartja a jin- és a jang energiát.

A pihenés, az elégedettség, az ápolás és a befejezés köve. Támogatja a hosszan tartó betegség alatt, és újra energiát ad a szervezetnek.

Eltökéltté tesz minden célunk megvalósításában. Bátorságot biztosít ahhoz, hogy félelmet nem ismerve szembenézzünk a problémákkal és elősegíti az önmagunkkal szembeni őszinteséget. Az elkerülhetetlen konfliktusokban számíthatunk a támogatására. Fokozza az aktivitást, a kitartást, a harcos természetünket erősíti. Segít leküzdeni az akadályokat és elérni a céljainkat.

Segíti a gyors gondolkodást, növeli a szervezőkészséget éa a feladatok átlátását. Serkenti a képzeletet és az ötleteket tettekké alakítja át.

KÉPJÁSPIS

A földdel áll kapcsolatban és növeli az ökológiai tudatot. Stabilitást és egyensúlyt teremt. hasznos a környezeti stressz mérséklésére.

Azt tartják róla, hogy a földanya szavait közvetíti a gyermekeihez. Azok számára, akik el tudják olvasni a belső képeit, üzenetet tartalmaznak a múltból. Felszínre hozza az elrejtett bűntudatot, féltékenységet, gyűlöletet és szerelmet, valamint azokat a gondolatokat, amelyeket általában elhessegetünk. Harmóniát biztosít, kényelemérzetet ad és csillapítja a félelmet.

Elősegíti a mély meditációt. Serkenti az immunrendszert, megtisztítja a testet a szennyeződésektől és a méreganyagoktól és fokozza a vértisztító szervek működését. Gyógyítja a bőrt.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.