Képjáspis ásvány gyűrű - kerek

Állítható méretű képjáspis ásvány gyűrű.

Az ásvány mérete: 15 mm

2 350 Ft

JÁSPIS

Az ókorban a jáspis szót gyakorlatilag a kvarcra alkalmazták, tehát minden kvarckristály jáspis elnevezést kapott. Az igazi jáspisról tudjuk, hogy Egyiptomban amuletteket, szkarabeuszokat faragtak belőle. A hiedelem szerint Jeruzsálem is jáspiskő alapokra épült, az orok szerencse reményében. A középkorban a harcosok kövének tartották, a monda szerint Siegfried kardjának a markolatába is egy jáspist foglaltak.

"A nagy görcsoldó", mindenféle görcsöt képes oldani. Gyomor-bélrendszerre hat elsősorban. Vese-hólyag panaszok esetén gyors segítség a görcsoldó hatása által. A vércukorszintet harmonizálja. Menstruációs panaszok, vérzés esetén is áldásos a hatása. Méregtelenít (zöld). Élénkít, energetizál (vörös). Erősíti az immunrendszert (sárga). Enyhíti az epilepsziás görcsöket.

Fokozza az aktivitást, a kitartást, a harcos természetünket erősíti. Bátorságot és erőt ad a konfliktusaink felvállalásához. Segít leküzdeni az akadályokat és elérni a céljainkat.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.