Karneol ásvány karkötő - 8 mm

Rendelésre készül

RENDELÉSRE KÉSZÜL!

8 mm-es karneol ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő.

Mérd le csuklódat (szorosan). Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

KARNEOL

Elnevezését a latin"corna", "cseresznye" szóról kapta. Egyiptomi sírokban gyakran fellelhető, a holtak védelmét remélték tőle. A középkorban harag enyhítő hatást tulajdonítanak neki. Már Hildegard von Bingen apátnő is említést tett róla, mint a szülést gyorsító, a szülési fájdalmakat csillapító kőről.

Fokozza a szövetek vérellátását, ezáltal oxigénellátását. Javítja a vékonybélben a vitamin- és a tápanyagfelvételt. Serkenti az anyagcserét. Enyhíti az égési sérüléseket. Görcsoldó hatású, főleg az alhasi görcsöket csökkenti. Csökkenti a reumás fájdalmakat. Elősegíti a gyulladások gyógyulását és regenerációt. Szüléstámogató. Hajhullás csökkentő. Csökkenti a változókori hőhullámokat.

Az életerő, az életöröm köve. Megtanít az élet szeretetére, élvezetére. Serkenti a kreativitást és a kezdeményező készséget. Bátorságot, erőt és kitartást ad a viselőjének. Azonban fontos, hogy nem "esztelen" bátorságot, vakmerőséget, hanem a mindennapok kihívásához szükséges bátorságot adja.

Vérnyomásemelő hatása lehet, ezért magas vérnyomásban szenvedők óvatosan alkalmazzák. Erős hatása miatt kismama ne használja, ne viselje még ékszerként se. Beindíthatja a szülést. Már beindult vajúdás esetén viszont segíti a szülés folyamatát.


Variáció kiválasztása:

2 200 Ft