Howlit-Rózsakvarc Anya-lánya páros karkötő

Nincs raktáron ELFOGYOTT!

8 mm-es howlit és rózsakvarc ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő.

Nemesacél kiegészítőkkel készül, allergiamentes, nem színeződik el. 

Mérd le csuklódat (szorosan) és a lenti mérettáblázatból válaszd ki a megfelelő méretet - XS, S, M, L, XL. Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

Variáció kiválasztása:

3 500 Ft-tól

HOWLIT

A megnyugvás, a türelem és az önzetlenség köve. Enyhíti az álmatlanságot, segít emlékezni az álmokra és enyhíti a szorongást. Felkészíti az elmét a bölcsesség és az ösztönös megérzések befogadására.

Türelemre tanít, valamint segít megfékezni a haragot. Erősíti a pozitív jellemvonásokat. Erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.

Megnyugtatja a zavaros érzelmeket. Egyensúlyban tartja a szervezetben a kalcium szintet, jótékonyan hat a fogakra, csontokra. Mindenféle görcs oldását segíti, legyen szó testi vagy lelki görcsökről. Serkenti az anyagcserét, segít a fogyásban. Segíti a koleszterin lebomlását, harmonizálja a vércukorháztartást.

RÓZSAKVARC

Az univerzális szeretet energiáját hordozza, ezáltal minden szervrendszerre kiegyenlítő hatással van. Önmagában ne várjuk tőle, hogy minden bajt meggyógyítson, hiszen egy nagyon gyengéd rezgésű kristályról van szó. Ahogy kifejti a hatását, színét is szépen lassan elveszíti, ezzel adva át számunkra minden energiáját.

Enyhíti a depressziót, termékenységi problémák esetén jótékony és fáradt lábak esetén is segít.

Ez az ásvány a szívünk tükre. Segít megtalálni a szeretet útját, gyengéddé, de határozottá tesz. Tudatosítja, hogy a gyengédség és a finomság legyőzi az erőt és a keménységet. Kibékít önmagunkkal és elvezet a megbocsátáshoz.

Életörömre tanít, békességet hoz az életünkbe és gyógyítja a szív sebeit.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.