Howlit ásvány gyűrű - nagy

Állítható méretű howlit ásvány gyűrű.

Az ásvány mérete: 18 mm (félgömb)

2 850 Ft

HOWLIT

A megnyugvás, a türelem és az önzetlenség köve. Enyhíti az álmatlanságot, segít emlékezni az álmokra és enyhíti a szorongást. Felkészíti az elmét a bölcsesség és az ösztönös megérzések befogadására.

Türelemre tanít, valamint segít megfékezni a haragot. Erősíti a pozitív jellemvonásokat. Erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.

Megnyugtatja a zavaros érzelmeket. Egyensúlyban tartja a szervezetben a kalcium szintet, jótékonyan hat a fogakra, csontokra. Mindenféle görcs oldását segíti, legyen szó testi vagy lelki görcsökről. Serkenti az anyagcserét, segít a fogyásban. Segíti a koleszterin lebomlását, harmonizálja a vércukorháztartást.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.