Hematit és kvarc - plüss kulcstartó

Szuper cuki és puha ajándék az év bármely napjára.

4-5 cm-es puha plüss kulcstartó színes hematit ásvány medállal és kvarckristály medállal.

HEMATIT

A neve görög eredetű, "haima" jelentése "vér". Az egyiptomi fáraók szent köve volt, ők úgy tartották, hogy a hematit az istenek megszilárdult vércseppje. Temetkezéshez is használták, a múmiák feje alá tették, különböző jeleket véstek bele, úgy gondolták, megkönnyíti a lélek távozását a földi világból. Már az ókorban használták vérképzésre és vérzéscsillapításra.

"Vérkő": vérképző, növeli a vörösvérsejtek számát. Vashiány esetén javítja a vas hasznosulását, beépülését a szervezetbe. Keringési panaszoknál javítja a vérkeringést, csökkenti a fájdalmakat. Alacsony vérnyomást emeli. Várandós kismamáknál javítja a közérzetet, a vörösvérsejtképzést. Általános vértisztító hatású.

Életminőség-javító. Fokozza az akaraterőt, megbízhatóságot. Segít beleállni a saját életünkbe. A túlélési képességeket fejleszti. Erős benne a jang elem, egyensúlyba hozza a meridiánokat. Elevenséget és dinamizmust hoz az életünkbe. Segít a szenvedélybetegségek leküzdésében is. Javítja az összpontosítást, erősíti az emlékezetet.

Magas vérnyomás esetén óvatosan alkalmazzuk, mert emelheti a vérnyomást. Gyulladásos folyamatokban is óvatosan használjuk, mert itt is serkentő hatású lehet.

1 490 Ft