Hegyikristály - tejkvarc szett

Lepd meg Szerettedet ezzel a stílusos és egyedi ékszer szettel.

A szett tartalma: 10mm-es tejkvarc ásvány gyöngyökből készült karkötő, 8 mm-es tejkvarc ásványból készült karkötő, és rozsdamentes acél nyaklánc alapon 2 cm-es csiszolatlan hegyikristály ásvány (35 cm hosszú)

Mérd le csuklódat (szorosan). Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

HEGYIKRISTÁLY

A görögök véglegesen megfagyott víznek tekintették. Számtalan kultúrában használták varázslásra, jóslásokhoz és gyógyításra. Ősi indián törzseknél az újszülöttek köldökzsinórját egy éles hegyikristállyal vágták el, úgy tartották, hogy az újjászülető lélek így teremt kapcsolatot a Földdel.

Sokrétű hatása miatt mesterkőnek, mestergyógyítónak tartják. Sebgyógyító, vérzéscsillapító, fájdalom- és lázcsillapító. Pajzsmirigybetegségek esetén szabályozó hatású. Harmonizálja a hormonrendszert. Enyhíti a csípéseket, a viszketést. Szemproblémák esetén is jótékony. Serkenti az emésztést, a bélműködést. Segít az alvászavarokban.

Segíti a személyiségfejlődésünket, a lélek, a szellem és az értelem közötti kapcsolat megteremtését. A betegségeink megértésében segít, feltárja önmagunk megismerésének útját. Kitisztítja a gondolatainkat, javítja a megértést és a tudatos észlelést. Elűzi a félelmeket, ezáltal megszűnnek a rémálmok. Elvezeti a negatív energiákat.

Variáció kiválasztása:

5 990 Ft