Fehér jáde - színes hematit szett

Lepd meg Szerettedet ezzel a stílusos és egyedi ásvány szettel. Tökéletes ajándék minden alkalomra.

A termék ára 1 db ásvány karkötőre és 1 pár fülbevalóra vonatkozik.

8 mm-es fehér jáde és színes hematit ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő rozsdamentes "Anya" medállal és egy pár hozzá illő fülbevaló.

A fülbevaló rozsdamentes akasztóval készül.

Mérd le csuklódat (szorosan). Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

JÁDE

Méregtelenít, a sav-bázis háztartást egyensúlyban tartja. Segíti az öngyógyító folyamatokat. Kedvező hatással van az anyagcserére.

A béke köve, megnyugtatja az elmét, visszaadja a belső békénket, harmóniát hoz az életünkbe. Alapvető erényeket kapcsolnak hozzá, mint a bölcsesség, a bátorság, az igazság és a szerénység. Támogatja az önmegvalósítást, segít rátalálni a saját utunkra. Új ötleteket, tenni akarást hoz az életünkbe.

HEMATIT

A neve görög eredetű, "haima" jelentése "vér". Az egyiptomi fáraók szent köve volt, ők úgy tartották, hogy a hematit az istenek megszilárdult vércseppje. Temetkezéshez is használták, a múmiák feje alá tették, különböző jeleket véstek bele, úgy gondolták, megkönnyíti a lélek távozását a földi világból. Már az ókorban használták vérképzésre és vérzéscsillapításra.

"Vérkő": vérképző, növeli a vörösvérsejtek számát. Vashiány esetén javítja a vas hasznosulását, beépülését a szervezetbe. Keringési panaszoknál javítja a vérkeringést, csökkenti a fájdalmakat. Alacsony vérnyomást emeli. Várandós kismamáknál javítja a közérzetet, a vörösvérsejtképzést. Általános vértisztító hatású.

Életminőség-javító. Fokozza az akaraterőt, megbízhatóságot. Segít beleállni a saját életünkbe. A túlélési képességeket fejleszti. Erős benne a jang elem, egyensúlyba hozza a meridiánokat. Elevenséget és dinamizmust hoz az életünkbe. Segít a szenvedélybetegségek leküzdésében is. Javítja az összpontosítást, erősíti az emlékezetet.

Magas vérnyomás esetén óvatosan alkalmazzuk, mert emelheti a vérnyomást. Gyulladásos folyamatokban is óvatosan használjuk, mert itt is serkentő hatású lehet.

Variáció kiválasztása:

3 790 Ft