Faachát ásvány nyaklánc

Faachát ásvány nyaklánc, rozsdamentes nyaklánc alappal.

Az ásvány mérete: 20 mm*25 mm

A nyaklánc teljes hossza: 28 cm

2 600 Ft

FAACHÁT

Az ápolás, a biztonság és a stabilizáció köve. Erőt ad a kellemetlen helyzetek leküzdéséhez, és kiváló kő a növények egészségének javításához.

A bőség köveként ismert, gazdagságot és teljességet hoz az élet minden területén. Ez az ásvány (mind belül, mind kívül) békés környezetet teremt. Segít, hogy élvezzünk minden pillanatot. Különösen a növényekkel van nagyon erős kapcsolata, lehetővé teszi, hogy szót értsünk velük.

Bárhogy is használjuk, ez az achát lassan dolgozik és időbe telik, amíg teljes mértékben kifejti hatását.

Támogatást ad, hogy a küzdelmes és zűrzavaros időszakokban se billenjünk ki az egyensúlyunkból és stabilitást biztosít. Kitartóvá tesz.

Arra ösztönöz, hogy az idő múlásával se veszítsük el a kapcsolatot a gyökereinkkel. Megnyitja és összehangolja a csakrákat.

Jótékonyan hat azokra a problémákra, amelyeket a csakrák kiegyensúlyozatlanságai okoznak. A testen belül együtt rezeg mindennel, ami ágszerű, például az erekkel és az idegekkel. Serkenti a keringési rendszert. Gondoskodik a fájdalom enyhüléséről.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.