Ametiszt szett

Lepd meg Szerettedet ezzel a stílusos és egyedi ékszer szettel.

A szett tartalma: 8mm-es ametiszt ásvány gyöngyökből készült  karkötő, 8 mm-es ametiszt ásvány gyöngyből készült  fülbevaló és rozsdamentes acél nyaklánc alapon 2 cm-es csiszolatlan ametiszt ásvány.

Mérd le csuklódat (szorosan). Ezt a méretet add meg a méretválasztóban.

AMETISZT

Már az ókorban ismerték tudattisztító, kijózanító hatását, a neve is innen ered, görögül a jelentése "nem részeg". A középkorban úgy tartották, hogy az ametiszt jó útra tereli az embert. Az arab országokban a párna alá tették, a rémálmok elűzése céljából.

Hatékony bőrproblémák esetén. Vértisztító hatású, vérnyomás-szabályozó. Segíti a koncentrációt. Enyhíti az alvászavarokat. Szülés folyamatában segít, terhesség alatt nem ajánlott.

A béke köve, kibékít önmagunkkal. Segíti a meditációt. Aktiválja az álmokat és segítségével megértjük azokat. A józanság köve, tudatosságot hoz. Megértjük mi miért történik velünk. Olyannak látjuk a dolgokat, amilyenek. A változás köve is, mert ha rászánjuk magunkat, megadja a kezdő lökést és támogat. Minden energia torzulást kiigazít. Segít a térenergia harmonizálásában.

Variáció kiválasztása:

5 990 Ft