Ametiszt ásvány karkötő - 8 mm

8 mm-es ametiszt ásvány gyöngyökből fűzött gumis karkötő.

Mérd le csuklódat (szorosan) és a lenti mérettáblázatból válaszd ki a megfelelő méretet - XS, S, M, L, XL. Ezt a méretet add meg a méretválasztóban. 

Variáció kiválasztása:

3 990 Ft

AMETISZT

Rendkívül hatékony és védelmező kő; a stressz enyhítésére, a hangulatváltozások kiegyensúlyozására, az álmatlanság kezelésére és a fájdalom csökkentésére. Véd az asztrális támadás ellen és az energiát szeretetté alakítja. Természetes nyugtató, blokkolja a negatív környezeti energiákat. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak. Tudattisztító, józanító hatással van a mértéktelenségre és a káros szenvedélyekre. Jó útra tereli az embert, támogatja a megfontoltságot.

Attól függően, hogy mire van szüksége, nyugtatja vagy serkenti az agyat. Nyugtatja a vívódót. Segít, hogy kevésbé legyünk szétszórtak és hogy tisztában legyünk a képességeinkkel. Megkönnyíti a döntéshozatalt. Megszünteti az agy hiperaktivitása okozta álmatlanságot és véd az ismétlődő rémálmok ellen. Fokozza az emlékező képességet, fejleszti az eltökéltséget és elősegíti, hogy emlékezzünk és megértsük álmainkat.

Az ametiszt egyensúlyt teremt mindenben. Fejleszti az érzelmi kiegyensúlyozottságot, elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot. Fejleszti az önzetlenséget. Működésbe hozza a megérzést. A béke köve, kibékít önmagunkkal. Segíti a meditációt.

Serkenti a hormon képződést. Erősíti a tisztító és kiválasztó szerveket, valamint az immunrendszert. Enyhíti a fejfájást és oldja a feszültséget. Gyógyítja a tüdő és bőrbetegségeket. Megszünteti az álmatlanságot és nyugodt alvást biztosít. Tisztítja az aurát, átalakítja a negatív energiát.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.