Achát ásvány gyűrű

Állítható méretű achát ásvány gyűrű.

Az ásvány mérete: 25mm*12mm

2 350 Ft

ACHÁT

Az achátok leföldelő kövek: érzelmi, fizikai és intellektuális egyensúlyt teremtenek. Összhangba hozza a jint és a jangot, a pozitív és a negatív energiákat. Enyhülést ad és nyugtat.

A szeretet, a bőség, a szerencse és a harmónia köve. Gyógyítja a szem, a gyomor és a méh problémáit, megtisztítja a nyirokrendszert és a hasnyálmirigyet, valamint erősíti az ereket.

Finoman elősegíti önmagunk elfogadását, ezáltal erősíti az önbizalmat. Felhívja a figyelmünket azokra a dolgokra, amik megakadályozzák, hogy minden tekintetben jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Növeli a szellemi tevékenységet, fejleszti a figyelmet, összpontosítást, ezáltal könnyebben találjuk meg a gyakorlati megoldásokat. Az achát segít abban, hogy kiálljunk az igazunk mellett.

Segít a negatív beállítottságon és a szívfájdalmon. Csillapítja az elfojtott haragot, táplálja a szeretetet és a bátorságot az újrakezdéshez. Biztonságérzetet kelt.

Elnyeli és átalakítja a negatív energiákat. Erősíti a tisztánlátást és az emberismeretet. Segíti a félelmek feldolgozását.

Az achát már az ókorban ismert és gyakran alkalmazott kő volt. Indiában, Nepálban és Tibetben védő és szerencsehozó amulettként viselték. Kisgyermekeknél szintén amulettként használták, ami a hiedelmek szerint megvédte őket a balesetektől.

A következő színeknek egyedi tulajdonságaik is vannak:

Zöld achát: növeli a szellemi és az érzelmi rugalmasságot, erősíti a döntéshozatalt. Segít a nézeteltéréseket tisztázni.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.