Acél karkötő ásvány gyönggyel

Állítható acél (nem kopik, nem színeződik) karkötő, választható ásvány gyönggyel.

Kérlek, hogy vásárlásod végén a "További megjegyzések" mezőbe írd be a választott ásvány nevét. Ha egyedi elképzelésed van, azt is itt jelezd nekünk.

Variáció kiválasztása:

2 800 Ft

Választható ásványok (utolsó kép):

angyal aura kvarc, kagyló (gyöngyház, púder rózsaszín), apatit, picasso jáspis, szivárvány roppantott hegyikristály, malachit, lazuli, rózsakvarc, türkinit, szodalit (matt, fényes), aventurin, szivárvány hematit, afrikai türkiz, lótusz gyökér, fehér jáde (matt, fényes), howlit (matt, fényes), piros jáde, faachát, larvikit, ónix (matt, fényes), magenta jáde, roppantott hegyikristály, angelit, kiwi jáspis, tigrisszem (matt, fényes), karneol, kép jáspis, lepidolit, ametiszt, hegyikristály, napkő, holdkő, tenyésztett gyöngy

Az ásványok hatásairól bővebben itt olvashattok.


FONTOS!

Az ékszerek leírásában az ásványok feltételezett hatásai szerepelnek, melyeket ásványokkal foglalkozó könyvekből, weboldalakról és saját tapasztalatimból gyűjtöttem össze, de tudományosan nem bizonyítottak. Az ásványok feltételezett hatásai nem váltják ki és nem helyettesítik a hagyományos orvosi kezeléseket, a belőlük készült ékszerek nem minősülnek terápiás kezelésnek, ezért bármilyen betegség esetén mindenképpen forduljanak a megfelelő orvoshoz, kérjenek orvosi segítséget.