NYILAS

(november 22. - december 21.)

A Nyilas csillagjegy a tűz elemhez kapcsolódik. Uralkodó bolygója a Jupiter, leginkább az Ikrek és Kos jegyekkel kompatibilisek. A Nyilasok általában idealisták, s remek humorérzékkel rendelkeznek.

A Nyilas mindig a tudásra szomjazik, s kalandok után kutat. Rendkívül szenvedélyes és temperamentumos így, ha szeretnéd felrázni egy kissé az életed, mindenképp keress egy Nyilas barátot, akivel bejárhatod a világot.

Ametiszt - összeköti a Nyilast az intuíciójával, segíti a spirituális kapcsolat kialakítását az Univerzummal. Segíti a Nyilast abban, hogy türelmesebb és nyugodtabb legyen.

Amazonit - szerencsét hoz a Nyilas számára, valamint segít megnyugtatni az idegrendszert.

Citrin - elősegíti a kreativitást, valamint fokozza az optimizmust.

Szodalit - segít az önfelfedezésben, fokozza az összpontosítást, lehetővé téve a Nyilas számára, hogy megtalálja az életcélját.

Labradorit - segít megnyugtatni az elmét, miközben elősegíti a vizualizációt, hogy a Nyilas elérjen mindent, amit szeretne. Csökkenti a túlzottan vakmerő viselkedést.

Füstkvarc - megsokszorozza a pozitív energiákat a Nyilas életében, világosságot nyújt bizonytalanság idején, és segíti a célok megvalósítását.

topáz, türkiz, azurit, kék csipkeachát, kalcedon, csaroit, gránát, lapis lazuli, malachit, hópehely obszidián, rózsaszín turmalin, rubin