LARIMAR

(kék, kékeszöld, szürke vagy vörös fehérrel)

Szeretetet és békét sugároz, erősíti a nyugalmat. Természetesen növeli a tudatot, valamint összehangolja a testet és a lelket az új rezgésekkel. Megsemmisíti a téves korlátokat és a lelket a valódi életútjára irányítja. Kitűnő azok számára, akik a lélektársukat keresik.

Ledönti az önként vállalt akadályokat és a korlátokat. Megszünteti az önmagunknak kárt okozó viselkedésünket, különösen a mártíromságra való hajlamot és segít kézben tartani az életünk irányítását. Elűzi a félelmet és enyhíti a bűntudatot. Segít, hogy nagy lelki nyugalommal nézzünk szembe a kihívásokkal.

Higgadtságot, éleselméjűséget és előremutató gondolkodást biztosít. Növeli a kreativitást. Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz az életünkbe. Gyógyítja a szívfájdalmat és újra előhozza gyermeki énünket.

Segít a nőknek újra összhangba kerülniük az ösztönös nőiességükkel.

Elősegíti az öngyógyító folyamatokat. Főleg a porc és a torok betegségeire hatékony, oldja az energiablokkokat a fejben, a mellkasban és a nyakban. Nagyon tiszta kő, a szervezet öngyógyító funkcióit erősíti. Serkenti az agyműködést.