LAPIS LAZULI

(sötétkék, arannyal pettyezve)

Elősegíti a megvilágosodást, serkenti az álmodást és növeli a személyes és a spirituális erőt. Gyorsan oldja a stresszt, mély békességet biztosít. A kimondott szó rejére tanít és visszafordítja azokat az átkokat, rendellenességeket, amelyeket a ki nem mondott dolgok okoztak.

Fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten egyaránt harmóniát teremt. Segít abban, hogy az életünket magunk irányítsuk. Felfedi a belső igazságot, növeli az öntudatot, valamint lehetővé teszi a kompromisszumok és az akadályok nélküli önkifejezést. Feloldja a harag általi blokkokat a testben. Őszinteséggel, könyörületességgel és becsületességgel gazdagítja a személyiséget.

Erősíti a gondolkodást. Fokozza a kreativitást. Segít szembenézni az igazsággal és ennek elfogadására tanít. Támogat a saját véleményünk kinyilvánításában és elrendezi a konfliktusokat. Megerősíti a szerelmi és a baráti kapcsolatokat, s megkönnyíti az érzelmeink és az érzéseink kimondását.

Enyhíti a fájdalmat, különösen a migrénes fejfájással együtt járót. Legyőzi a depressziót és jótékonyan hat az idegrendszerre. Enyhíti az álmatlanságot és a szédülést.