KVARC

(kék, vörös, sárga, szivárvány. rózsaszín, zöld, fehér)

Annak ellenére hogy mesterségesen készül, erős az energiája az alkímiai folyamatnak köszönhetően.

Megszabadít a korlátozásoktól és helyet teremt valami új számára. Gyógyítja, tisztítja és nyugtatja az aurát, eloszlatja belőle a stresszt és begyógyítja rajta a "lyukakat". Elmélyíti a spirituális ráhangolódást és kommunikációt. Védelmet nyújt az asztrális vagy a lelki támadással szemben.

Más kristályokkal együtt használva erősíti gyógyító tulajdonságaikat. Erősíti az immunrendszert.

Különleges aura kvarcok

Angyal aura kvarc: Reményt és optimizmust sugall és az öröm kristálya. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat.

Aqua arua kvarc: A meditáció, a kommunikáció és a jólét köve. Kisimítja az aurikus mezőt és csökkenti a negativitást.

Napfény aura kvarc: Energiája erőteljes és rendkívül aktív. Feloldja a régi érzelmi traumákat és sebeket. Minden szinten felszabadítja az elzáródásokat és eltávolítja a méreganyagokat.

Rózsa aura kvarc: Átalakítja a saját értékeinkkel kapcsolatban mélyen bennünk gyökerező kétségeket. Felruház az önmagunk iránt érzett feltétel nélküli szeretet képességével. Az egész testet átitatja szeretettel és tökéletes egyensúlyi állapotba hozza a sejteket.

Rubin aura kvarc: Szenvedélyt és vitalitást biztosít, valamint a szív bölcsességét. Védelmet nyújt az agresszió és az erőszak ellen.

Szibériai kék kvarc: Hatékony ellenszere a depressziónak, felemeli a lelket és mélyreható békességet teremt. Erősíti a tisztánlátást és a telepátiát, valamint javítja a kommunikációt. Segít abban, hogy kiálljunk az igazunk mellett.

Szivárvány aura kvarc: A test minden energiaközpontját élénkíti. Hasznos a rosszul működő kapcsolatokban, segít eloszlatni az olyan negatív érzelmeket, mint a sértődés vagy a múltból származó régi szomorúság.

Zöld kvarc: A kreativitás és az intuíció köve. Támogatja az endokrin rendszert és kiegyensúlyozza a testet.