BOROSTYÁN

(aranybarna vagy -sárga, mesterségesen színezik zöldre is)

Valójában nem kristály, hanem fagyanta, amely megszilárdult és megkövült. Szoros a kapcsolata a földdel és a magasabb rendű energiák számára földelést biztosít.

Erőteljes gyógyító és tisztító: kivonja a rendellenességet a testből. Tisztítja a környezetet és a csakrákat. Elnyeli a negatív energiákat és átalakítja pozitív erőkké, amelyek serkentik a szervezet öngyógyítását.

Hatékony védelmező. Stabilitást hoz az életbe, hajtóerőt biztosít a terveink eléréséhez. Segít semlegesíteni a depresszióra való hajlamot.

A borostyán betegségeket von ki a szervezetből, gyógyítja és tisztítja az embert. Hatásos a torok betegségeinek, köztük a golyva kezelésére, a nyálkahártya erősítésére és az ízületi fájdalmak enyhítésére.

Serkenti az elmét, előmozdítja a pozitív gondolkodásmódot. Egyensúlyt teremt, türelmessé tesz. Békességet teremt bennünk és erősíti az önbizalmat. Fejleszti az önzetlenséget, a bölcsességet.

Fizikai szinten életerővel itatja át a testet. Segít, hogy a szervezet visszanyerje az egyensúlyát és önmagát gyógyítsa. Csillapítja a stresszt.