AVENTURIN

(zöld, kék, vörös, barna/sárga, rózsaszín)

Az életben való boldogulás köve. Feszültségmentesíti és kedvezőre fordítja a negatív helyzeteket.

Megerősíti a vezetői képességeket és a döntéshozatalt. Erősíti a könyörületet és az empátiát. Stabilizálja a lelki állapotot, serkenti a felfogóképességet és fokozza a kreativitást. Csillapítja a haragot és az ingerültséget. Elősegíti a fájó érzelmek gyógyulását.

Fokozza a teljes harmónia érzését. Egyensúlyba hozza a férfi- és női energiát és elősegíti a szív regenerációját. Véd az "energiavámpírok" ellen.

Hasznára van a kötőszövetnek és az idegrendszernek. Egyensúlyban tartja a vérnyomást, csökkenti a koleszterin szintet. Gyulladáscsökkentő hatása van, gyógyítja a bőrproblémákat, csillapítja az allergiás tüneteket és a migrénes fejfájást.

Kék aventurin: hatékony szellemi gyógyító

Zöld aventurin: vigaszt nyújt, védi és gyógyítja a szívet.

Rózsaszín aventurin: a jó közérzet, a nyugalom és az egyensúly köve. Ösztönzi a kreativitást, feltölti az életvágyat, segíti az élet ünneplését, és lehetővé teszi, hogy kegyesen kezeljük a nehéz helyzeteket.

Vörös aventurin: az önbizalom, az útmutatás és az életerő köve. Elősegíti a bűntudat megszabadulását, az ego eltávolítását, valamint az endokrin, immun- és mozgásszervi rendszerek működését.

Sárga aventurin: a kreativitás és az egyensúly köve. Gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, segít a migrénben, az allergiában és az arcüreg-problémákban, és lehetővé teszi a bánat és a szenvedés felszabadulását.