ANGELIT

(kék és fehér, néhol vörössel pöttyözött)

A tudat egyik köve. A békét és a testvériséget jelképezi. Elmélyíti a ráhangolódást, erősíti az érzékelést. Védelmet biztosít a környezet és a test számára is.

A kreativitás, a belső vezetés, a hit és az asztrális utazás köveként tartják számon. Hasznos a pajzsmirigy kezelésére, a súly csökkentésére és a fejfájás enyhítésére. 

Az angelit támogatást nyújt ahhoz, hogy megmondjuk a véleményünket. Segít abban, hogy elfogadóbbak legyünk, főleg azzal szemben, amin úgysem tudunk változtatni. Csillapítja a pszichológiai fájdalmat és semlegesíti a kegyetlenséget.

Megkönnyíti az asztrológiai és matematikai összefüggések megértését. Lehetővé teszi az agy telepatikus kapcsolattartását.

Az angelit csupa könyörület. A fájdalmat és a rendellenességet gyógyítja. A békesség és a nyugodtság érzését biztosítja. Segít kapcsolatba kerülni az egyetemes tudással és növeli a tudatot. Megkönnyíti az újjászületés folyamatát és gyorsítja a gyógyulást.

Lábfejen alkalmazva oldja a meridiánok és az energiaáramlás blokkjait. Csillapítja a gyulladás, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Helyreállítja a szövetek és a véredények állapotát, egyensúlyt teremt a test folyadék áramlásában. Segít az optimális testsúly kialakításában és megőrzésében.